Суп грузинський

    

31 Липня, 2017

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Курка - 300 г вареного філе

Бульйон курячий - 400 мл

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця - 2 жовтки

Борошно - 1 ч. ложка

Масло вершкове - 30 г

Петрушка - 1 ч. ложка подрібненої зелені

Оцет винний - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Ріпчасту цибулю подрібнити, обсмажити на маслі, додати борошно, пасерувати 4 хвилини, влити 250 мл бульйону, ввести збиті жовтки, оцет, додати зелень петрушки та прогріти.

2Куряче філе нарізати невеликими шматочками, прогріти в бульйоні та перекласти в суп.

00:00