Суп з бараниною і овочами в горщику

  

8 Грудня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 6 горщиків

Ingredients

Баранина (або яловичина, свинина) - 500 г

Картопля - 500 г

Баклажани - 250 г

Помідори (черрі або звичайні) - 250 г

Перець болгарський - 200 г

Морква - 150 г

Цибуля - 200 г

Перець горошок

Сіль

Чебрець (тимьян) (за бажанням)

Directions

1Цибулю нарізати дрібно, моркву - тонкими кружечками.

2У горщик покласти м'ясо. На м'ясо викласти трохи цибулі і моркви. У кожен горщик покласти по 3-4 горошини перцю. Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо з цибулею і морквою.

3Горщики закрити кришечками і поставити в духовку. Запікати 30 хвилин при температурі 180°С.

4Баклажани, перець і картоплю нарізати кубиками. Помідори черрі розрізати на 2 частини (звичайні помідори нарізати кубиками).

5У горщики викласти шарами: картоплю, баклажани, перець, помідори. Посолити, поперчити. На помідори покласти 3 гілочки чебрецю (або 1 ст. л. сухого чебрецю).

6Налити воду так, щоб вона майже покривала помідори. Накрити кришечками. Поставити в духовку, запікати 1 годину при температурі 180°С.

7При подачі прикрасити свіжими гілочками чебрецю або посипати зеленню.

У цей суп можна додати будь-які овочі, за смаком.

00:00