Суп з вугра перші страви здорове харчування 29 Травня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Вугор свіжий - 500 г Кістки - 500 г М'ясо копчене - 125 г Зелень для супу - 2 пучка Чорнослив сушений - 80 г Зелений горошок свіжий - 0,5 склянки Сіль Перець Цукор - 0,5 ч. ложки Кріп дрібно нарізаний - 1 склянка Directions 1Кістки та копчене м'ясо залити 1,5 л води і поставити варити. 2Готовий бульйон процідити крізь сито. 3Підготувати зелень, додати її в бульйон, потім покласти в нього зелений горошок і розм'якшені чорносливи. 4Через 10 хвилин покласти підготовлені шматки вугра. Суп приправити сіллю, перцем і цукром. Зверху посипати зеленню кропу. 5Як тільки суп буде готовий, одразу подати на стіл. 00:00