Суп з гарбузом «Осінні барви» перші страви 3 Грудня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: каструля 5 л Ingredients Яловичина - 500 г філе Гарбуз чищений - 500 г Картопля - 600 г Селера - 200 г стебел Морква - 150 г Цибуля порей або ріпчаста - 150 г Вода - 2-2,5 л Олія Чебрець (тимьян) (за бажанням) Перець Сіль Directions 1Цибулю порей нарізати півкільцями (ріпчасту дрібно). Моркву натерти на середній тертці. М'ясо нарізати невеликими шматочками. 2На олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, обсмажити. Додати м'ясо, накрити кришкою. Тушкувати 35-40 хвилин (якщо необхідно, додати трохи води). 3Гарбуз нарізати невеликими шматочками, селеру - дрібно, картоплю - кубиками. 4До м'яса додати картоплю, гарбуз і селеру. Залити водою, посолити, поперчити. Варити до готовності картоплі (близько 15 хвилин). 5За 5 хвилин до готовності додати 5-6 гілочок чебрецю (або будь-якої зелені, за смаком).За бажанням в суп можна додати будь-які овочі. 00:00