Суп з грибами, сухариками та сиром з благородною цвіллю

  

21 Січня, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: 8-10 порцій

Ingredients

Гриби білі сушені - 50 г

Печериці - 300 г

Сир плавлений - 200 г

Сир з благородною цвіллю - 150 г

Цибуля - 100 г

Батон - 150 г

Олія - 100 мл

Часник - 3 зубчики

Вода - 2,5 л

Сіль

Перець

Directions

1Гриби залити гарячою водою і залишити на 30 хвилин.

2Цибулю, батон і сир з цвіллю нарізати кубиками, шампіньйони - тонко.

3У каструлі на олії обсмажити цибулю, додати білі гриби (попередньо злити з них воду і трохи віджати).

4Залити водою, довести до кипіння, посолити, поперчити, варити 30 хвилин.

5Потім все подрібнити блендером.

6Додати шампіньйони, варити 10 хвилин.

7Додати плавлений сир, перемішати, прибрати з вогню.

8При подачі суп розлити по тарілках, додати сухарики і сир.

СУХАРИКИ

1В олію додати видавлений через часникодавилку часник. Дати настоятися 10-15 хвилин.

2На цій олії посмажити батон до золотистого кольору.

Замість сушених грибів можна використовувати заморожені білі.

00:00