Суп з картоплею та стручковою квасолею перші страви 31 Жовтня, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Cook: 1 hr 50 mins Yields: каструля 4 л Ingredients Яловичина - 500 г Картопля - 500 г Квасоля стручкова (свіжа або заморожена) - 300 г Помідори - 300 г Морква - 150 г Цибуля - 150 г Часник - 2-3 зубчики Перець Сіль Олія Зелень Directions 1М'ясо нарізати невеликими шматочками, залити водою, посолити, поставити на вогонь, варити 1 годину. 2Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці. Помідори нарізати кубиками. 3Обсмажити цибулю на олії. Додати моркву, обсмажити. Додати помідори, обсмажувати 5-7 хвилин. 4Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками, додати в бульйон, варити 5 хвилин. 5Потім додати квасолю, варити 5-7 хвилин. 6Додати обсмажені цибулю, моркву, помідори. Якщо необхідно, ще посолити, поперчити. Варити до готовності картоплі. 7Потім додати видавлений через часникодавилку часник, накрити кришкою. Настоювати 20-30 хвилин. 8Суп розлити по тарілках, додати зелень.Замість стручкової квасолі можна використовувати брокколі або цвітну капусту. 00:00