Суп з курки та гарбуза по-тайськи перші страви швидко 23 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 30 mins Yields: 4 порції Ingredients Курка - 500 г філе Гарбуз - 200 г Вода гаряча - 1 л Вершки 20% або кокосове молоко - 200 мл Картопля - 2 шт. невеликих Каррі - щіпка Сіль Перець чорний мелений Оливкова олія для смаження - 1 ст. ложка ДЛЯ ПОДАЧІ: Кінза - 1 пучок Directions 1Очистити картоплю. Зрізати шкірку у гарбуза, видалити насіння. Нарізати картоплю та гарбуз невеликими кубиками. 2Вимити та обсушити куряче філе, нарізати невеликими шматочками. Обсмажувати на розігрітій оливковій олії 5 хвилин. 3Посипати м'ясо каррі та сіллю, перемішати, смажити ще 3 хвилини. 4Перекласти філе в каструлю, залити гарячою водою, посолити, варити 10 хвилин. 5Додати нарізаний гарбуз і картоплю, варити 7 хвилин. 6Влити вершки, додати мелений чорний перець, варити 5-10 хвилин. 7Подавати суп порційно, посипавши дрібно рубаною кінзою. 00:00