Суп з курки та гарбуза по-тайськи

    

23 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка - 500 г філе

Гарбуз - 200 г

Вода гаряча - 1 л

Вершки 20% або кокосове молоко - 200 мл

Картопля - 2 шт. невеликих

Каррі - щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Оливкова олія для смаження - 1 ст. ложка

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Кінза - 1 пучок

Directions

1Очистити картоплю. Зрізати шкірку у гарбуза, видалити насіння. Нарізати картоплю та гарбуз невеликими кубиками.

2Вимити та обсушити куряче філе, нарізати невеликими шматочками. Обсмажувати на розігрітій оливковій олії 5 хвилин.

3Посипати м'ясо каррі та сіллю, перемішати, смажити ще 3 хвилини.

4Перекласти філе в каструлю, залити гарячою водою, посолити, варити 10 хвилин.

5Додати нарізаний гарбуз і картоплю, варити 7 хвилин.

6Влити вершки, додати мелений чорний перець, варити 5-10 хвилин.

7Подавати суп порційно, посипавши дрібно рубаною кінзою.

00:00