Суп з савойською капустою та рисом

  

5 Грудня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 35 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Курка - 500 г філе

Савойська капуста - 250 г

Помідори - 200 г

Цвітна капуста - 150 г

Рис - 100 г

Морква - 150 г

Цибуля порей або ріпчаста - 150 г

Перець

Сіль

Directions

1Куряче філе нарізати невеликими шматочками, капусту і помідори - дрібно, цибулю порей - кільцями (ріпчасту дрібно нарізати). Моркву натерти на середній тертці.

2У каструлю налити воду, покласти філе. Довести до кипіння, варити 10 хвилин.

3Додати рис, варити близько 10 хвилин.

4Додати цвітну капусту, варити 3-4 хвилини.

5Додати помідори, савойську капусту, моркву, цибулю. Посолити, поперчити. Варити 5-7 хвилин.

Замість савойської капусти можна використовувати пекінську, замість кольорової - брокколі.

00:00