Суп з чорної смородини з сирними (творожними) кльоцками десерти 28 Січня, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 1 порція Ingredients Смородина чорна - 1 стакан Вода - 1 стакан Цукор - 1 ст. ложка Крохмаль картопляний - 1 ч. ложка ДЛЯ КЛЬОЦОК: Сир (творог) - 4 ст. ложки Яйця - 0,5 шт. Цукор - 0,5 ч. ложки Борошно - 1 ч. ложка Сіль Directions 1Смородину розім'яти дерев'яною ложкою та віджати сік. Мезгу залити гарячою водою та прокип'ятити, процідити та прокип'ятіти з цукром. 2Додати крохмаль, розведений у холодній воді, довести до кипіння та з'єднати з віджатим соком. 3ДЛЯ КЛЬОЦОК: Сир (творог) розім'яти та з'єднати з яйцями, цукром, борошном, сіллю. 4З тіста сформувати кульки, відварити їх у підсоленій воді, вийняти шумівкою й охолодити. 5Перед подачею в тарілку покласти кльоцки та залити їх супом. 00:00