Суп з яловичиною та овочами в горщику

    

22 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr
  • Yields: 5-6 горщиків

Ingredients

Яловичина - 500 г

Картопля - 300 г

Баклажани - 200 г

Помідори - 200 г

Перець болгарський - 200 г

Часник - 5-6 зубчиків

Морква - 150 г

Цибуля - 100 г

Перець

Сіль

Directions

1Цибулю, помідори, баклажани, картоплю і очищений від насіння перець нарізати кубиками, м'ясо - невеликими шматочками. Моркву натерти на середній тертці.

2Змішати м'ясо, цибулю, помідори, баклажани, перець, картоплю, моркву. Посолити, поперчити.

3Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. У кожен горщик додати по 1 зубчику видавленого через часникодавилку часнику.

4Налити воду так, щоб вона покривала овочі з м'ясом. Накрити кришечками. Поставити в духовку. Запікати 1 годину при температурі 180°С.

5При подачі посипати зеленню.

 

Замість яловичини можна використовувати свинину, курку або баранину.

Овочі можна використовувати будь-які, за смаком.

00:00