Суп зі свининою та овочами перші страви мультиварка 12 Грудня, 2016 Ingredients Свинина - 1 кг Квасоля стручкова заморожена - 400 г Зелень - 30 г Картопля - 3 шт. Часник - 3 зубчики Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Олія - 1 ст. ложка Бульйон м'ясний - 1,5 л Перець чорний мелений Сіль Directions 1Вимити й очистити овочі. Нарізати цибулю та моркву кубиками. 2Влити в чашу мультиварки олію, обсмажити цибулю та моркву в режимі «Смаження» з відкритою кришкою до золотистого кольору. 3Вимкнути мультиварку, додати нарізану кубиками картоплю, шматочки стручкової квасолі, нарізане невеликими шматочками м'ясо. Додати спеції (будь-які), влити бульйон. Готувати в режимі «Тушкування» 40 хвилин. 4Потім додати дрібно нарізані зубчики часнику та зелень і готувати ще 15 хвилин. 00:00