Суп зі свининою та овочами

    

20 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Свинина - 1 кг

Квасоля стручкова заморожена - 400 г

Зелень - 30 г

Картопля - 3 шт.

Часник - 3 зубчики

Морква - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Олія - 1 ст. ложка

Бульйон м'ясний - 1,5 л

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Вимити й очистити овочі. Нарізати цибулю та моркву кубиками.

2Влити в чашу мультиварки олію, обсмажити цибулю та моркву в режимі «Смаження» з відкритою кришкою до золотистого кольору.

3Вимкнути мультиварку, додати нарізану кубиками картоплю, шматочки стручкової квасолі, нарізане невеликими шматочками м'ясо. Додати спеції (будь-які), влити бульйон. Готувати в режимі «Тушкування» 40 хвилин.

4Потім додати дрібно нарізані зубчики часнику та зелень і готувати ще 15 хвилин.

00:00