Суп зі шпинату

    

5 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Борошно - 2 ст. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Вода - 2 л

Шпинат - 500 г

Сіль

Сметана або кисле молоко (простокваша) - 2 ст. ложки

Сир

Грінки білі

Directions

1Підсмажити до золотистого відтінку борошно на олії, залити теплою водою та варити, помішуючи, поки вода не закипить.

2Після покласти очищений, промитий і нарізаний шпинат. Тушкувати, не накриваючи каструлю кришкою, близько 20 хвилин, потім посолити та заправити сметаною або кислим молоком.

3При подачі на стіл посипати суп тертим сиром і покласти в кожну тарілку грінки.

00:00