Суп курячий з вермішеллю та яйцями перші страви мультиварка 2 Березня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Prep: 10 mins Cook: 1 hr 40 mins Ingredients Курка - 500 г гомілок Вермішель «павутинка» - 100 г Картопля - 3 шт. Яйця - 2 шт. Морква - 1 шт. Цибуля - 1 шт., Вода - 2 л Лавровий лист Зелень Спеції Сіль Directions 1Цибулю та моркву очистити. Моркву натерти на тертці, цибулю залишити цілою. 2Викласти все в чашу мультиварки, додати курячі гомілки, лавровий лист, посолити та залити гарячою водою. Встановити режим «Тушкування» на 1,5 години. 3Очистити та нарізати брусочками картоплю, додати через 1 годину разом з вермішеллю в мультиварку. Перемішати. 4Яйця збити з сіллю, влити в суп за 20 хвилин до закінчення готування. Перемішати. 5Перед самим закінченням готування додати дрібно нарізану зелень. Залишити суп в режимі «Підігрів» на 10 хвилин. 00:00