Суп курячий з «зірочками»

  

18 Вересня, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 1 hr
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Курка - 1 шт. вагою близько 1,5 кг

Макарони у вигляді маленьких зірочок - 250 г

Картопля - 500 г

Морква - 250 г

Цибуля - 150 г

Лавровий лист - 2-3 шт.

Перець горошком

Перець мелений

Зелень

Сіль

Directions

1Курку вимити, розрізати на шматочки. Покласти в каструлю, залити водою, посолити, додати перець горошок, відварити до готовності. Потім шматочки курки вийняти з каструлі.

2Цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на середній тертці. Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.

3У киплячий бульйон покласти картоплю, варити 10-15 хвилин.

4Потім додати цибулю і моркву. Слідом додати «зірочки», варити до готовності.

5За п'ять хвилин до готовності додати лавровий лист.

6Готовий суп поперчити, додати шматочки курки (можна м'ясо відокремити від кісток), посипати дрібно нарізаною зеленню.

Замість «зірочок» можна використовувати макаронні вироби у вигляді черепашок або дрібну вермішель.

00:00