Суп курячий з пшоном перші страви 26 Лютого, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Cook: 4 hrs Ingredients Курка - 0,5 шт. Пшоно - 100 г Картопля - 3 шт. Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Лавровий лист - 2 шт. Вода - 3,5-4 л Спеції Сіль Directions 1Курку вимити і покласти в каструлю мультиварки. Додати воду, сіль і цілу очищену моркву. Включити режим «Тушкування» на 1,5-2 години. 2Потім злити бульйон в окрему каструлю. Картоплю очистити та нарізати невеликими кубиками. Пшоно обдати окропом (щоб прибрати гіркоту). 3Картоплю та пшоно помістити в чашу мультиварки та залити бульйоном, додати спеції та лавровий лист. Варити суп в режимі «Тушкування» 1,5 -2 години. 4У готовий суп додати порізану кубиками моркву з бульйону та шматочки вареного курячого м'яса. 00:00