Суп курячий легкий

    

3 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 500 г

Рис - 50 г

Масло вершкове - 30 г

Картопля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Зелень кропу свіжа

Вода

Сіль

Directions

1Курку добре вимити і нарізати невеликими порційними шматками. Очищені овочі подрібнити: моркву нарізати тонкими кружальцями, картоплю невеликими кубиками або брусочками. Рис промити теплою водою.

2Викласти всі продукти в чашу мультиварки, посолити, залити окропом і перемішати. Встановити режим «Суп» / «Тушкування» на 1 годину.

3Кріп додати в суп в кінці приготування, попередньо злегка обсмажити його на вершковому маслі.

4Курячий суп подавати з грінками з білого хліба.

00:00