100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Молоко - 500 г
Вода - 200 г
Цвітна або білокачанна капуста - 80 г
Ріпа - 30 г
Морква - 40 г
Зелений горошок консервований - 50 г
Квасоля стручкова зелена - 50 г
Картопля - 150 г
Сіль
Масло вершкове - 10 г
Directions
1Моркву та ріпу нарізати дольками або скибочками і спасерувати з маслом.
2Картоплю нарізати кубиками або дольками, білокачанну капусту - дрібними шашками, цвітну капусту розібрати на дрібні суцвіття, стручки квасолі розділити на 2‑3 частини. Ріпу і деякі сорти білокачанної капусти попередньо бланшувати для видалення гіркоти. Квасолю відварити.
3У киплячу воду помістити пасеровані коріння і підготовлені овочі та відварити при слабкому кипінні до готовності.
4За 5‑10 хвилин до закінчення варіння додати квасолю, горошок, влити гаряче молоко і посолити.