Суп овочевий з фаршем

  

16 Лютого, 2017

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Фарш (будь-який) - 500 г

Цукіні - 300 г

Баклажани - 300 г

Капуста - 250 г

Помідори - 300 г

Селера - 300 г стебел

Морква - 150 г

Цибуля ріпчаста або цибуля порей - 150 г

Вода - 2,5 л

Олія

Зелень

Перець

Сіль

Directions

1Цибулю нарізати півкільцями, баклажани, цукіні і помідори - кубиками, селеру - дрібно, капусту - дрібно соломкою. Моркву натерти на середній тертці.

2На олії злегка обсмажити цибулю. Додати моркву, трохи обсмажити.

3Додати баклажани і цукіні, тушкувати 5 хвилин.

4Додати капусту, селеру і помідори, тушкувати ще 5 хвилин.

5Потім налити 2,5 літри води, посолити, поперчити. Довести до кипіння.

6Маленькими шматочками додати фарш. Варити 15 хвилин.

7Готовий суп посипати зеленню.

У цей суп можна додати будь-які овочі, за смаком.

00:00