Суп овочевий збірний перші страви лікувальне харчування 12 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Вода або овочевий (НЕ грибний!) бульйон - 500 мл Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Капуста - 250 г Картопля - 2 шт. Помідори - 1 шт. Яловичина відварна - 100 г на порцію Зелень Спеції Directions 1У киплячий бульйон покласти картоплю, моркву та нашатковану капусту. Незадовго до готовності овочів додати злегка відварений, а потім підсмажену цибулю, зелену цибулю, дольки помідорів. 2До столу подати з відвареною яловичиною, рубаною свіжою зеленню.Дієта при гломерулонефриті, гострій нирковій недостатності 00:00