Суп протертий з гречаної крупи

    

13 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Гречка - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Молоко - 1 склянка

Вода - 2 склянки

Яйця - 1 шт.

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Directions

1Крупу перебрати, промити в проточній воді, засипати в киплячу воду і варити до повної готовності. Потім протерти через сито.

2Цю кашку поставити на плиту, довести до кипіння, потім відставити каструлю на край плити.

3Яйце ретельно розмішати, додати гаряче молоко та з'єднати з киплячим відваром; ввести оливкову олію, розмішати.

4Перед подачею до столу додати в суп вершкове масло.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності

00:00