Суп-пюре з цвітної капусти (молочний з кабачками) перші страви лікувальне харчування 22 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Цвітна капуста - 1 головка Кабачки - 1 шт. Молоко - 0,25 склянки Бульйон овочевий - 1 стакан Масло вершкове - 1 ч. ложка Борошно - 1 ч. ложка Яйця - 1 шт. Directions 1Видалити зелене листя, капусту гарненько обмити й обдати окропом, після чого розібрати на суцвіття. Кабачок очистити, нарізати кубиками. 2Овочі скласти в каструльку і поставити тушкуватися з маслом і 0,25 склянки води. 3У сковороді розпустити вершкове масло, всипати борошно, обсмажити. Потім розвести його бульйоном, підливаючи невеликими порціями, та проварити 10 хвилин. 4Покласти туди протерті овочі, добре розмішати та прогріти на слабкому вогні 2-3 хвилини.Дієта при гломерулонефриті, оксалатних і уратних каменях, нирковій недостатності 00:00