Суп-пюре по-фламандські

    

14 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Пюре з брюссельської капусти - 300 г

Пюре з картоплі - 300 г

Бульйон овочевий або відвар від картоплі або капусти - 1 л

Вершки - 100 мл

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 50 г

Хліб білий – 150 г

Directions

1Пюре з брюссельської капусти та картопляне пюре з'єднати і розвести бульйоном.

2Заправити вершками і яєчними жовтками, додати вершкове масло, добре прогріти, але не кип'ятити.

3Окремо подати до супу грінки, підсмажені на маслі.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - без грінок.

Дієта при гіпотонії.

00:00