Суп-пюре по-фламандські перші страви лікувальне харчування 14 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Пюре з брюссельської капусти - 300 г Пюре з картоплі - 300 г Бульйон овочевий або відвар від картоплі або капусти - 1 л Вершки - 100 мл Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 50 г Хліб білий – 150 г Directions 1Пюре з брюссельської капусти та картопляне пюре з'єднати і розвести бульйоном. 2Заправити вершками і яєчними жовтками, додати вершкове масло, добре прогріти, але не кип'ятити. 3Окремо подати до супу грінки, підсмажені на маслі.Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - без грінок. Дієта при гіпотонії. 00:00