юшка з рибою
юшка з рибою

Суп рибальський

    

18 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Форель - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь + зелень

Селера - 0,5 кореня

Цибуля - 1 шт.

Масло вершкове - 20 г

Перець болгарський солодкий мелений - 1 ч. ложка

Перець духмяний - 8 горошин

Сіль

Directions

1Голову форелі розрізати навпіл, видалити зябра й очі. Тушку риби розрізати та посолити.

2Моркву, петрушку, селеру нарізати соломкою, цибулю кільцями, запасерувати в маслі, додати паприку та розбавити невеликою кількістю води.

3Потім покласти голову та хвостову частину, долити до 1 л води, зібрати піну і варити разом з корінням, духмяним перцем і сіллю.

4Коли філе на хвостовій частині та голові стане м'яким, процідити суп через сито або друшляк.

5Покласти на дно каструлі порції форелі, які досі не відварювалися, залити бульйоном і на дуже слабкому вогні варити до готовності.

6Обережно вийняти порції форелі, розкласти в тарілки, залити гарячим бульйоном і посипати зеленню петрушки.

00:00