Суп рибальський перші страви здорове харчування 18 Квітня, 2017 100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Форель - 1 шт. Морква - 1 шт. Петрушка - 1 корінь + зелень Селера - 0,5 кореня Цибуля - 1 шт. Масло вершкове - 20 г Перець болгарський солодкий мелений - 1 ч. ложка Перець духмяний - 8 горошин Сіль Directions 1Голову форелі розрізати навпіл, видалити зябра й очі. Тушку риби розрізати та посолити. 2Моркву, петрушку, селеру нарізати соломкою, цибулю кільцями, запасерувати в маслі, додати паприку та розбавити невеликою кількістю води. 3Потім покласти голову та хвостову частину, долити до 1 л води, зібрати піну і варити разом з корінням, духмяним перцем і сіллю. 4Коли філе на хвостовій частині та голові стане м'яким, процідити суп через сито або друшляк. 5Покласти на дно каструлі порції форелі, які досі не відварювалися, залити бульйоном і на дуже слабкому вогні варити до готовності. 6Обережно вийняти порції форелі, розкласти в тарілки, залити гарячим бульйоном і посипати зеленню петрушки. 00:00