юшка з рибою
юшка з рибою

Суп рибний з петрушкою, картоплею та кукурудзою

    

4 Жовтня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Тріска - 500 г філе

Кукурудза консервована - 200 г

Вершки 3% - 100 мл

Картопля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 2 великих пучка

Зелена цибуля - 1 пучок

Вода - 1,5 л

Олія оливкова - ​​6 столових ложок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1У чашу мультиварки влити гарячу води, покласти рибу, злегка підсолити і готувати в режимі «Мультіповар» 10 хвилин. Відкрити кришку, зняти піну і варити ще 7 хвилин. Шумівкою перекласти рибу на тарілку, бульйон процідити.

2Петрушку вимити й обсушити. Лук вимити, дрібно нарізати разом з петрушкою. Часник очистити і подрібнити. Картоплю вимити, очистити і нарізати кубиками.

3У чашу мультиварки додати оливкове масло, зелень і готувати в режимі «Мультіповар» 5 хвилин, потім додати часник і картоплю. Готувати під кришкою в тому ж режимі 10 хвилин. Влити рибний бульйон і варити в тому ж режимі ще 10 хвилин.

4Половину листя петрушки подрібнити і додати в суп. Частину зелені петрушки, яка залишилася, залити окропом, залишити на 1 хвилину, злити і промити під холодною водою. Відставити в сторону.

5Суп перелити в блендер і збити до стану пюре.

6Рибу розділити на невеликі шматочки.

7Суп-пюре повернути в чашу, додати вершки, кукурудзу, залишки петрушки і рибу. Покласти сіль, перець, включити режим «Підігрів» на 15 хвилин.

00:00