100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Cook: 50 mins
Ingredients
Палтус - голова, плавники, молоки або ікра, хребет
Масло вершкове - 100 г
Борошно - 2 ст. ложки
Селера - 2 кореня
Петрушка - 1 корінь + зелень
Морква - 1 шт.
Цибуля - 1 шт.
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Молоки або ікру залити холодною водою.
2Окремо в 1 л води варити 20 хвилин голову, плавники, хребет палтуса й очищені овочі (цілими).
3В іншій каструлі розігріти масло з борошном, влити трохи бульйону, перемішати, щоб не було грудок.
4Суп процідити, влити відвар в каструлю з олійно-борошняною заправкою, ретельно перемішати та варити 15 хвилин, додавши сіль і перець за смаком.
5Потім покласти, нарізані молоки або ікру та варити ще 10 хвилин. Зварені овочі (крім цибулі) нарізати кубиками й опустити в суп. Почекати, коли закипить, вимкнути вогонь і всипати зелень петрушки. Можна додати трохи молока.