Суп сирний з білими грибами

  

21 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Cook: 1 hr 15 mins
  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Гриби білі сушені - 50 г

Картопля - 700 г

Сир (плавлений хохланд) - 400 г

Морква - 150 г

Цибуля порей або ріпчаста - 150 г

Вода - близько 3 л

Перець

Сіль

Directions

1Гриби залити гарячою водою і залишити на 30 хвилин. Потім нарізати невеликими шматочками.

2У каструлю налити воду, довести до кипіння, додати гриби, посолити. Варити близько 30 хвилин.

3Цибулю порей нарізати кільцями (ріпчасту дрібно нарізати). Моркву натерти на середній тертці. Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.

4До грибів додати картоплю, варити близько 10 хвилин.

5Додати цибулю і моркву.

6В кінці приготування додати сир, якщо необхідно, посолити, поперчити. Перемішати, прибрати з вогню.

00:00