Суп солодкий з кураги

  ,   

10 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Курага - 70 г

Рис - 1 ст. ложка

Цукор - 50 г

Вода - 400 мл

Directions

1Курагу перебрати, ретельно перемити, обдати на ситі окропом, покласти в каструльку, залити гарячою водою, додати цукор і варити під кришкою на слабкому вогні.

2Коли курага стане м'якою, вийняти її з води та протерти через сито.

3У відварі з-під кураги зварити попередньо замочений у холодній воді рис. Рис зварити так, щоб він був розсипчастим.

4При подачі в тарілки покласти рис, пюре з кураги та залити невеликою кількістю відвару. Суп заправити вершками.

Дієта при уратних каменях

00:00