171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Сочевиця червона - 1 склянка
Вода - 5 склянок
Сіль - 1 ч. ложка
Помідори - 500 г
Імбир, дрібно натертий - 2 ст. ложки
Олія - 1 ст. ложка
Часник - 2 зубчики
Кокосове молоко свіже - 500 г
Коріандр - 1 ст. ложка
Кмин - 1 ч. ложка
Куркума - 1 ч. ложка
Перець
Кінза подрібнена - 0,25 склянки
Directions
1Залити сочевицю водою і додати сіль, поставити на вогонь, довести до кипіння, зменшити вогонь і продовжити варити 20‑25 хвилин, щоб сочевиця стала м'якою.
2Збити нарізані кубиками помідори та імбир за допомогою блендера, перетворивши суміш в пюре.
3Нагріти олію в жаровні на середньому вогні та обсмажувати подрібнений часник 30 секунд.