Суп тайський духмяний з імбиром перші страви тайська кухня лікувальне харчування 2 Жовтня, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Cook: 30 mins Ingredients Бульйон овочевий - 3-5 склянок Імбир - 2 шматочки Кінза - 2 гілочки + листочки для прикрашання Перець червоний - 1 стручок Часник - 1 зубчик Тофу - 100 г Соєвий соус - 2 ст. ложки Локшина пшенична - 50 г Морква - 2 шт. Печериці - 100 г Лимон - 2 ч. ложки соку Directions 1Додати в бульйон імбир, кінзу, товчений часник і червоний перець, довести до кипіння, закрити каструлю кришкою і варити 25 хвилин на слабкому вогні. 2Одночасно замаринувати нарізаний кубиками сир тофу в соєвому соусі на 25 хвилин. 3Відварити локшину та розкласти її по тарілках. 4Готовий бульйон процідити в іншу каструлю, додати замаринований тофу, моркву, печериці та тушкувати 3 хвилини. 5Розкласти бульйон з тофу, помідорами та грибами по тарілках з локшиною, полити соком лимона та прикрасити кінзою.Дієта для підвищення імунітету 00:00