Суп томатний з мисливськими ковбасками та квасолею

  

20 Листопада, 2016

Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто

  • Yields: каструля 4 л

Ingredients

Картопля - 700 г

Ковбаски мисливські - 300 г

Квасоля консервована - 400 г

Помідори у власному соку - 400 г

Цибуля порей або ріпчаста - 150 г

Вода - 3-3,5 л

Чебрець (тимьян) - 5-6 гілочок (за бажанням)

Перець

Сіль

Directions

1Цибулю порей нарізати півкільцями (ріпчасту дрібно нарізати), ковбаски - кружальцями. Картоплю почистити, нарізати кубиками. З помідорів зняти шкірку, подрібнити.

2У каструлю налити воду, довести до кипіння, додати картоплю. Варити 2-3 хвилини.

3Додати ковбаски, квасолю, помідори і цибулю. Посолити, поперчити. Варити до готовності картоплі. В кінці приготування додати чебрець.

4Дати супу настоятися 15-20 хвилин.

5Подавати суп можна зі сметаною.

00:00