Суп томатний з рисом і фрикадельками перші страви 18 Листопада, 2016 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: каструля 4 л Ingredients Фарш (свинина + яловичина) - 500 г Помідори - 700 г Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки Рис - 150 г Цибуля - 100 г Вода - 2,5 л Часник - 2-3 зубчики Перець Сіль Зелень Directions 1У фарш додати панірувальні сухарі, посолити, поперчити, добре перемішати. Сформувати з фаршу фрикадельки розміром з волоський горіх. 2Помідори очистити від шкірки і подрібнити в блендері або натерти на тертці. 3Цибулю дрібно нарізати. 4У каструлю налити воду, закип'ятити. У киплячу воду висипати рис. 5Коли рис закипить, додати фрикадельки, варити 5 хвилин. 6Додати помідори, цибулю (цибуля можна обсмажити на олії), посолити, поперчити, варити до готовності рису. 7Коли суп буде готовий, додати вичавлений через часникодавилку часник, дати настоятися під кришкою 20-25 хвилин. 8Суп розлити по тарілках, посипати зеленню. За смаком додати сметану.Замість свіжих помідорів можна використовувати помідори у власному соку. 00:00