Суп угорський «Гуляш» перші страви 11 Березня, 2017 Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто Yields: каструля 4 л Ingredients Яловичина - 700 г філе Сало (свіже) - 100 г Картопля - 700 г Помідори - 300 г Перець болгарський - 250 г Цибуля - 200 г Часник - 2-3 зубчики Паприка мелена - 1 ст. ложка Кмин - 1 ч. ложка Перець Сіль Directions 1М'ясо і сало нарізати невеликими шматочками, цибулю і часник - дрібно, перець очистити від насіння, нарізати соломкою, помідори і очищену картоплю - кубиками. 2У каструлю (бажано з товстим дном) покласти сало, витопити з сала весь жир, шкварки вийняти і викинути. 3У каструлю покласти цибулю, обсмажити. 4Додати паприку, перемішати. Додати кмин, перемішати. Тушкувати 1-2 хвилини. 5Додати м'ясо, тушкувати 5-7 хвилин, посолити, поперчити. 6Налити воду так, щоб вона покривала м'ясо. Накрити кришкою, тушкувати 1,5 години (при необхідності воду підливати). 7Додати картоплю, залити 2-2,5 літрами води. Довести до кипіння. 8Додати перець. Варити 5-7 хвилин. 9Додати помідори і часник. Варити до готовності картоплі. Якщо необхідно, посолити.Цибулю можна обсмажити на олії, замість яловичини використовувати будь-яке м'ясо, але це буде інший рецепт і інший смак. 00:00