171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Цибуля - 4 шт. великих
Сир твердий - 150 г
Масло вершкове - 125 г
Батон - 1 шт.
Лавровий лист - 2 шт.
Перець чорний мелений - 0,25 ч. ложки
Сіль морська - 0,5 ч. ложки
Directions
1Цибулю очистити та нарізати півкільцями. У каструлі з товстим дном розігріти вершкове масло, додати цибулю, перемішати, накрити кришкою і залишити томитис на дуже повільному вогні.
2Коли цибуля стане зовсім м'якою і злегка закарамелізується, залити її 1 л окропу, додати лавровий лист, посолити та поперчити.
3Батон нарізати шматками товщиною 1 см, підсушити в духовці або на сковороді без масла. Сир натерти на крупній тертці.
4Налити суп у вогнестійкий керамічний посуд, присипати сиром, зверху покласти грінку, її також присипати сиром і поставити на 1‑2 хвилини в сильно розігріту духовку на самий верх, щоб сир злегка підрум'янився.