Суп яблучний на відварі шипшини десерти, перші страви здорове харчування, лікувальне харчування, пісне 24 Липня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Яблука - 1 велике або 2 маленьких Шипшина - 20 г / 1 ст. ложка Цукор - 25 г / 1 ст. ложка Кориця - 1 щіпка Хліб білий - 50 г Вода - 0,5 л Directions 1Шипшину залити окропом, закрити кришкою і кип'ятити 5 хвилин, після чого настоювати 3‑5 годин. 2Потім процідити, додати цукор і корицю, закип'ятити, додати дрібно нарізані або натерті яблука й охолодити. 3Нарізати хліб дрібними кубиками, підсушити в духовці та подавати до супу.Дієта при оксалатних каменях 00:00