Суп із брюссельською капустою (з картоплею)

    

15 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек.
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Брюссельська капуста - 600 г

Картопля - 3-4 шт.

Олія або

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Бульйон грибний або вода - 6‑7 склянок

Сметана

Directions

1Очищену брюссельську капусту опустити на 2 хвилини в киплячу воду, потім відкинути на друшляк і дати стекти воді.

2Перекласти капусту в супову каструлю з олією або розтопленим маслом і злегка підсмажити.

3Залити капусту гарячою водою або грибним бульйоном, додати картоплю, нарізану тонкими скибочками, і варити на слабкому вогні 20-30 хвилин.

4При подачі на стіл в суп покласти сметану.

Дієта при оксалатних і уратних каменях, хронічній нирковій недостатності - варити на воді з використанням олії.

Дієта при гіпотонії - варити на грибному бульйоні або на воді з використанням вершкового масла.

00:00