100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Селера - 1 корінь
Капуста - 100 г
Цибуля - 1 шт.
Борошно - 15 г
Бульйон м'ясний - 1 л
Сметана - 75 г
Яйця - 1 жовток
Масло вершкове - 20 г
Сир - 30 г
Сіль
Directions
1Капусту нашаткувати, залити бульйоном і варити 10 хвилин.
2Коріння селери промити та натерти на крупній тертці, цибулю нашаткувати півкільцями, потім змішати з селерою та обсмажити. Додати борошно і продовжити обсмажування. Розвести пасерування бульйоном і проварити 10 хвилин.
3Сметану та жовток розвести холодним бульйоном і додати в суп.