Суп із ковбаси з сиром

  

5 Березня, 2017

Блюда с колбасой и сосисками

Ingredients

Ковбаса - 400 г

Сир твердий - 100 г

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Борошно - 2 ст. ложки

Томатна паста - 1 ст. ложка

Гірчиця - 1 ст. ложка

Бульйон м'ясний або молоко - 1 л

Мускантий горіх

Сіль

Directions

1Цибулю дрібно нарізати, обсмажити в каструлі з вершковим маслом, посипати борошном і, помішуючи, прогріти.

2Розбавити бульйоном або молоком, проварити, додати томатну пасту, гірчицю і тертий сир. Все проварити, додати сіль, мускатний горіх і нарізану скибочками ковбасу.

00:00