Суп із моркви та селери

    

23 Серпня, 2017

100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Морква - 2 шт.

Селера - 200 г

Вода - 1 л

Яйця - 2 шт.

Молоко кисле (простокваша) - 100‑150 мл

Цибуля - 1 шт.

Масло вершкове - 50 г

Манка - 30 г

Directions

1Моркву та селеру нарізати, додати частину масла та потушкувати до м'якості прямо в каструлі. Влити гарячу воду, поварити.

2Манку підсмажити без масла до золотистого кольору, покласти в суп і варити 8‑10 хвилин, додати залишки масла та зняти з вогню.

3Кисле молоко (простоквашу) збити з яйцями та вилити в гарячий суп, щоб яйця заварилися.

4Посипати зеленню.

Дієта при уратних каменях

00:00