Суп із моркви та селери перші страви лікувальне харчування 23 Серпня, 2017 100 рецептов при болезнях почек. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Морква - 2 шт. Селера - 200 г Вода - 1 л Яйця - 2 шт. Молоко кисле (простокваша) - 100‑150 мл Цибуля - 1 шт. Масло вершкове - 50 г Манка - 30 г Directions 1Моркву та селеру нарізати, додати частину масла та потушкувати до м'якості прямо в каструлі. Влити гарячу воду, поварити. 2Манку підсмажити без масла до золотистого кольору, покласти в суп і варити 8‑10 хвилин, додати залишки масла та зняти з вогню. 3Кисле молоко (простоквашу) збити з яйцями та вилити в гарячий суп, щоб яйця заварилися. 4Посипати зеленню.Дієта при уратних каменях 00:00