100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Бульйон м'ясний
Цвітна капуста - 2 головки середні
Морква - 1 шт.
Селера - 1 стебло
Петрушка - 1‑2 пучка
Рис - 1,5‑2 ст. ложки (за бажання)
Directions
1Зварити м'ясний бульйон.
2Цвітну капусту розібрати на окремі суцвіття (якщо суцвіття великі, то розрізати їх на 2‑4 частини), моркву нарізати кружальцями і все покласти в проціджений бульйон, потім додати селеру, сіль, можна додати рис і варити на слабкому вогні 20‑30 хвилин.
3За 2‑3 хвилини до закінчення варіння стебла селери вийняти та посипати суп дрібно нарізаною зеленню петрушки.
4До супу подати пиріжки або пиріг з начинкою з яловичини або ліверу.