Суп із цвітної капусти та білої квасолі
4 Березня, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
- Cook: 2 hrs
Ingredients
Цвітна капуста - 1 качан
Квасоля біла консервована - 800 г
Часник - 3 зубчики
Цибуля - 1 шт.
Олія - 3 ст. ложки
Фенхель - 2 ст. ложки насіння
Петрушка - 2 гілочки
Хліб білий - 4-6 шматків
ДЛЯ БУЛЬЙОНУ:
Цибуля порей - 2-3 зелених листа
Цибуля - 1 шт. велика
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 корінь + 2 гілочки
Чебрець - 1 гілочка
Перець чорний - 6 горошин
Перець духмяний - 2 горошини
Вода - 1,5 л
Лавровий лист
Сіль
Directions
1БУЛЬЙОН: Овочі очистити та нарізати великими шматочками. Помістити їх в чашу мультиварки, влити воду, додати зелене листя цибулі порей, петрушку, чебрець і духмяний перець. Варити в режимі «Суп» 40-45 хвилин. Додати лавровий лист, сіль і чорний перець, варити ще 10 хвилин.
2Процідити бульйон через дрібне сито. Капусту вимити та розібрати на невеликі суцвіття. Квасолю відкинути на друшляк і прополоскати під проточною водою. Цибулю та часник очистити. Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити. Петрушку вимити й обсушити.
3Помістити капусту, квасолю, цибулю, петрушку та подрібнений часник в мультиварку, влити бульйон. Додати насіння фенхелю та сіль. Поставити режим «Суп» на 60 хвилин.