Суп із цитрусових десерти, перші страви лікувальне харчування 2 Листопада, 2017 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария) Ingredients Апельсини та мандарини свіжі - 250 г Крохмаль картопляний - 20 г Цукор - 100 г Вода - 800 г Вершки Сметана Рис Кльоцки Directions 1Очистити від шкірки апельсини або мандарини, нарізати їх кружальцями. 2Дрібно посікти цедру, обдати її окропом, залити гарячою водою і довести до кипіння. 3Відвар процідити, додати цукор, нарізані плоди і варити 3‑4 хвилини. Потім заварити крохмалем, довести до кипіння і охолодити. 4При подачі покласти в суп скибочку апельсина або мандарина, вершки і сметану. Суп можна подати з рисом і кльоцками.Дієта при гіпотонії 00:00