Суфле з риби

    

8 Січня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Риба морська - 150 г філе

Батон - 50 г

Масло вершкове - 20 г

Молоко - 150 мл

Яйця - 2 шт.

Кріп або петрушка - 0,5 пучка

Олія - 1 ч. ложка

Сіль

Вода - 600 мл

Directions

1Подрібнити шматки риби, яйця, молоко, батон і промиту зелень в блендері до однорідної маси.

2Змастити дно формочки для запікання олією та викласти в неї рибну масу. Поставити формочку в кошик для варіння на пару. На дно мультиварки налити окріп.

3Включити мультиварку в режимі «Варка на пару» на 15 хвилин. Коли рибне суфле трохи охолоне, перекласти на тарілку.

00:00