171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Брокколі - 500 г
Сир пармезан - 50 г
Масло вершкове - 1 ст. ложка
Молоко - 150 мл
Борошно - 1 ст. ложка
Яйця - 3 шт. + 2 білка
Сіль
Перець
Directions
1Брокколі вимити, розібрати на суцвіття і відварити на пару, остудити, розтерти в пюре.
2Сир натерти на дрібній тертці. Відокремити білки від жовтків.
3У посуд налити молоко, вмішати вершкове масло та борошно, збити, поставити на середній вогонь і готувати, весь час перемішуючи, поки маса не загусне.
4Потім зняти з вогню, додати жовтки, сир і пюре з брокколі. Ретельно перемішати.
5Збити білки до гладкої блискучої піни, додати в підготовлену масу і добре перемішати. Потім додати решту білків і перемішати до появи в масі білих і зелених розводів.
6Форми ретельно змастити вершковим маслом і покласти в них капустяно-яєчну масу. Запікати суфле близько 45‑45 хвилин у розігрітій до 200°C духовці.