Суфле сирне з брокколі

    ,

31 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Брокколі - 500 г

Сир пармезан - 50 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Молоко - 150 мл

Борошно - 1 ст. ложка

Яйця - 3 шт. + 2 білка

Сіль

Перець

Directions

1Брокколі вимити, розібрати на суцвіття і відварити на пару, остудити, розтерти в пюре.

2Сир натерти на дрібній тертці. Відокремити білки від жовтків.

3У посуд налити молоко, вмішати вершкове масло та борошно, збити, поставити на середній вогонь і готувати, весь час перемішуючи, поки маса не загусне.

4Потім зняти з вогню, додати жовтки, сир і пюре з брокколі. Ретельно перемішати.

5Збити білки до гладкої блискучої піни, додати в підготовлену масу і добре перемішати. Потім додати решту білків і перемішати до появи в масі білих і зелених розводів.

6Форми ретельно змастити вершковим маслом і покласти в них капустяно-яєчну масу. Запікати суфле близько 45‑45 хвилин у розігрітій до 200°C духовці.

Дієта для підвищення імунітету

00:00