японські суші
японські суші

Суші з креветками та мідіями

    

9 Вересня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Креветки очищені - 300 г

Мідії - 200 г м'яса

Рис - 200 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Мускатний горіх тертий

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Креветки та мідії відварити в підсоленій воді, остудити, дрібно нарізати, поперчити та посипати мускатним горіхом.

2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

4З рису сформувати маленькі коржі, потім в центрі кожного зробити ямку і покласти в неї приготовлену суміш з морепродуктів, обернути припущеними в окропі або сушеними листками морських водоростей.

5Подавати до столу з маринованим імбиром, васабі та соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories157 ккал