Суші з омарами, креветками та камбалою суші японська кухня 28 Серпня, 2018 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Омари - 300 г відвареного м'яса Креветки відварні очищені - 200 г Камбала - 200 г відвареного філе Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки Селера - 1 корінь Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Мускатний горіх тертий Перець Сіль Directions 1Корінь селери очистити, вимити, дрібно нарізати. М'ясо омарів, креветки та філе камбали подрібнити, змішати з селерою, посолити, поперчити. 2Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 3Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 4Сформувати з рису коржики, викласти в середину кожного трохи приготовленої начинки, загорнути в листя водоростей. 5Викласти суші на тарілку, покласти поруч васабі та тонко нарізаний імбир. В окремій мисочці подати соєвий соус. 00:00