Сьомга, маринована в буряковому соку, з житніми хлібцями

    

6 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сьомга свіжа - 400 г охолодженого філе

МАРИНАД:

Буряк - 2 шт. невеликі

Апельсини - 2 шт. (сік)

Імбир - 40 г кореня

Вода - 50 мл

Оцет винний білий - 4 ч. ложки

Сіль - 2 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Хлібці житні

Лимон - 4 дольки

Помідори черрі - 4 шт.

Directions

1Очистити буряк і корінь імбиру. Натерти окремо на тертці та віджати сік.

2Підігріти воду в каструлі, влити винний оцет. Додати сіль і цукор, влити сік імбиру, буряка і апельсинів, перемішати.

3Нарізати філе сьомги тонкими скибочками, зняти шкіру. Залити рибу маринадом, залишити на 10 хвилин.

4Викласти скибочки сьомги на тарілку. Подавати з житніми хлібцями, дольками лимона та помідорами черрі.

00:00