Тальятеле з копченим лососем і м’яким сиром макаронні вироби, страви з риби швидко 29 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 2 порції Ingredients Тальятеле - 100 г Лосось копчений - 100 г філе Зелений горошок свіжий - 100 г Маскарпоне - 70 г Вершки 10% - 30 мл Олія оливкова - 20 мл Сіль Масло вершкове для смаження - 20 г ДЛЯ ПОДАЧІ: Базилік свіжий Directions 1Відварити тальятеле в підсоленій воді до стану аль денте. Відкинути пасту на друшляк. Влити оливкову олію та ретельно перемішати. 2Розтопити в сотейнику вершкове масло, додати зелений горошок. Обсмажувати 2-3 хвилини. 3Нарізати філе лосося невеликими кубиками, викласти в сковороду, смажити ще 2-3 хвилини. 4Додати маскарпоне, влити вершки та тушкувати при постійному помішуванні 2-3 хвилини, потім зняти з вогню. 5Змішати готову пасту з соусом. Відокремити листя базиліка від стебел, посипати ними блюдо при подачі. 00:00