Тамарілло під червоним соусом десерти духовка 3 Липня, 2017 300 рецептов. Блюда из духовки Cook: 15 mins Yields: 4 порции Ingredients Тамарілло - 5 стиглих плодів Сироп малиновий - 150 мл Цукор коричневий - 50 г Масло - 20 г М'ята - 4 листка Печиво кокосове - 1 коробка Directions 1Гострим ножем очистити тамарілло від шкірки, розрізати вздовж. 2Змастити маслом блюдо з жаростійкого скла, викласти туди фрукти та посипати їх цукром. Запікати в духовці 8 хвилин при 200°С. 3Потім плоди тамарілло полити малиновим сиропом і знов поставити в духовку на 3 хвилини. 4Розкласти плоди тамарілло на 4 десертні тарілки та прикрасити кожну порцію листям м'яти. Подавати на стіл з кокосовим печивом. 00:00