Тарталетки з картоплею та беконом

      

5 Серпня, 2017

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 1 hr
  • Cook: 15 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Тісто листкове - 120 г / 1 лист

Панчета або товстий бекон - 50 г

Картопля - 250 г

Молоко - 0,5 склянки / 125 мл

Яйця - 1 шт. велике

Розмарин свіжий - 1 гілочка,

Сіль

Перець

Directions

1Варити картоплю в мундирах у злегка підсоленій воді до м'якості, але щоб вона залишалася міцною, 15 хвилин.

2Злити, охолодити очистити, нарізати скибочками або кружальцями.

3Нагріти духовку до 350°F (180°C).

4На чистій робочій поверхні розкачати листкове тісто товщиною 2 мм. Розрізати на чотири рівні частини. Вистелити тістом 4 індивідуальних форми для тарталеток, заповнити форми нарізаною кубиками панчетою і картоплею. Поставити форму на лист для випічки.

5У мисці збити яйце разом з молоком, сіллю та перцем, а також нарізаним листям розмарину. Вилити суміш у форми для тарталеток і запікати близько 15 хвилин.

00:00